torstai 21. maaliskuuta 2013

Jäähyväiset kärrylle!

Auto on nyt myyty!! Neljän päivän ilmoitusten levittämisen ja päivittämisen, sähköposti- ja puhelinrallin sekä lukuisten näyttöjen jälkeen Vanski löysi eilen uuden omistajan.

Tunnelma alkoi olla eilen aamulla jo hieman epätoivoinen, kun auto ei kaikista yrityksistä huolimatta kelvannut kenellekään ja aikaa myymiseen oli enää kaksi päivää. Tilanne muuttui nopeasti, kun saimme puhelinsoiton brittiläiseltä seilorihipiltä. Hän tutki hetken autoa, kysyi teknisiä tietoja, kävi koeajolla ja halusi ostaa auton. Saimme siitä vähän vähemmän kuin itse maksoimme, mutta olosuhteisiin nähden (siihen kuinka paljon autoja on tarjolla suhteessa vähäiseen ostajamäärään) tähän saa olla hyvin tyytyväinen. Tietysti oli haikeaa katsoa, kun kolme kuukautta meillä kotina ollut kaara hävisi nyt teille tietämättömille ja kohti uutta elämää.

Eilen iltapäivästä lähtien pääsimme vihdoin ja viimein turisteina kaupungille pyörimään. Auckland on samanlainen kansallisuuksien sulatusuuni niin kuin muutkin suurkaupungit. Kauppojen ja ravintoloiden kirjo on valtava... Me keskityimme satama-alueen kalastus- ja sukellusliikkeisiin sekä mukavaan panimobaariin.  Illalla täällä hostellilla oli vielä grillibileet, joten hilpeä tunnelma jatkui iltaan asti :) Tänään on luvassa lisää kaupungilla pörräämistä ja viimeisiä hankintoja Cookin saarten reissua varten. Huomenna vaihtuu maa ja seuraavat päivitykset tulevatkin sitten jo vähän erilaisista maisemista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti